English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Mersin Zeyne Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Mersin Zeyne emlak vergisi sorgulama ve emlak vergisi ödeme işlemleriniz için belediyenin 0 324 755 4415 numaralı telefonundan bilgi alabilirsiniz.


Bu telefon numarasını arayarak Evlendirme başvuru formu alma, İstek ve şikayet takip, İnşaat maaliyet bedel sorgulama, Tahakkuk bilgileri sorgulama, Çevre temizlik tarifeleri, İstek ve şikayet bildirimi yapma gibi işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz. Mersin Zeyne belediyesinin 0 324 755 4416 numaralı faksı yardımıyla bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Mersin Zeyne belediyesi mail adresi olan zeynebelediyesi@hotmail.com adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarınıilgili belediyelerden temin edebilirler.
Mersin Zeyne Belediyesi Bilgileri
Mersin Zeyne Belediyesi
Adres: Zeyne Belediyesi, Zeyne/Mersin, TürkiyeTelefon: 0 324 755 4415