English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İstanbul Anadolu yakasi Elektrik Faturasi Sorgulama

İstanbul Anadolu yakası Elektrik Faturası Sorgulama,İstanbul Anadolu yakası Elektrik Faturası Hesaplama,İstanbul Anadolu yakası  AESAŞ Elektrik Faturası Borcu bilgileri için Adres linkine tıklayınız

Bu bölümden yapabileceğiniz işlemler: AESAŞ Fatura Sorgulama, AESAŞ Borç Sorgulama, AESAŞ Fatura ödeme, AESAŞ Müşteri Hizmetleri, AESAŞ Fatura ödeme noktaları
Ayedaş faturaları 21.03.2013 tarihinden itibaren, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından gönderiliyor ve faturalarınızda AESAŞ logosu yer alıyor.
 İstanbul’un Anadolu Yakasında yürütülen elektrik dağıtım faaliyetleri 4628 sayılı yasa kapsamında ayrıştırılmış olup elektrik dağıtım faaliyeti İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ) tarafından, elektrik satış faaliyeti ise İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş.(AESAŞ) tarafından yürütülecektir.
Bu sebeple, 21.03.2013 tarihinden itibaren AYEDAŞ ile elektrik kullanım sözleşmesi bulunan abonelerin tüketimleri AESAŞ tarafından faturalandırılacak ve tahsil edilecektir. Dolayısıyla elektrik abonelerinin eline geçen faturalarda bundan böyle AESAŞ logosu yer alacaktır.

Not:Bu site sadece sorgulama ve bilgi Amaçlıdır Hiç bir sitede kredi kart Numaralarınızı ve 
Şifreleriniz paylaşmayınız