English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Mersin Tekmen Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Mersin Tekmen belediyesi emlak vergisi sorgulama için emlak vergisi sorgulama ve her türlü borç sorgulama işlemleri için aşağıda adresi olan websitesi sizin için doğru yöntem olacaktır.Emlak vergisi, ev vergisi, çöp vergisi gibi vergileri kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Sorgulama adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu site yardımıyla Evrak takip, Bina aşınma oranları, Belediye aktiviteleri, Encümen kararları sorgulama, Arsa rayiç değerleri öğrenme, Tahakkuk bilgileri sorgulama gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Mersin Tekmen Emlak Vergisi Nasıl Hesaplanır?


Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür 0 324 862 2003 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.
Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?
Emlak vergisi 1. taksiti Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksiti Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksitte ödenir. (İsteyen mükellefler vergilerinin tamamını 1. dönemde ödeyebilirler)

Mersin Tekmen Belediyesi Bilgileri


Mersin Tekmen Belediyesi
Adres: Tekmen Belediyesi, 33830 Tekmen/Mersin, Türkiye
Telefon: 0 324 862 2003