English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Bingöl Genc Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

Bingöl Genc Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Emlak Vergisi Ödeme,Emlak vergisi Borç Sorgulama,Emlak Vergisi Nere Ödenir,Emlak Vergisi Hesaplama,Emlak Vergisi Kimler Öder,Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?Emlak Vergisi Süresinde Ödenmezse Ne Yapılmalıdır? Emlak Vergisinin Kapsamı Nedir? Nasıl Başvurulur? ve Kimleri Bağlar?



Ayrıca Bingöl Genc Belediyesi Arsa Rayiç Sorgulama,Bina Aşım oranları, Ç.T.V günleri, Ruhsat Başvuru,Ruhsat Başvuru  Sonucu Öğrenme,Belediye Sicil Sorgulama,Belediye Borç Bilgileri,Belediye Telefon Numaraları ,Su Faturası Sorgulama,İmar Durumu Sorgulama  işlemlerinizi de yapabilirsiniz..
Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?

Emlak vergisi, birinci taksiti Mart-Nisan-Mayıs aylarında, ikinci taksiti Kasım ayında olmak üzere iki eşit taksitte ödenir. Dileyen mükellef tümünü birinci taksit döneminde veya daha önce de ödeyebilir.
Emlak Vergisi Bildirimi Yapılmazsa Cezai Yaptırımı Ne Olur?
Süresi içerisinde bildirim verilmeyen bina, arsa ve araziler için (köyler dahil) bildirim süresi geçtikten sonra ilk iki ay için ikinci dereceden usulsüzlük cezası (35 liranın yarısı), iki ay geçtikten sonra birinci dereceden usulsüzlük cezası (35 lira) uygulanır. Bina, arsa ve arazi için birden fazla mükellef varsa her mükellef tarafından bu iki ceza da ayrı ayrı ödenir.

Bingöl Genc Belediyesi mail adresi olan gencbelediye@gmail.com adresiyle belediye Tel: 0426 411 30 10 telden borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
  • Belediye Arsa Rayiç Sorgulama
  • Bina Aşım oranları, Ç.T.V günleri
  •  Ruhsat Başvuru,Ruhsat Başvuru  Sonucu Öğrenme
  • Belediye Sicil Sorgulama
  • Belediye Borç Bilgileri
  • Belediye Telefon Numaraları
  • İmar Durumu Sorgulama  işlemleri
Bingöl Genc Belediyesi İletişim
Bilgiler
Adres: Kültür Mah., Cumhuriyet Cad. No:204, Genç Merkez/Bingöl
Telefon:(0426) 411 2583
Tel: 0426 411 30 10 
Fax : 0426 411 25 83
E:mail: gencbelediye@gmail.com

Sorgulama: