English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Erzincan Üzümlü Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

Erzincan Üzümlü belediyesi emlak vergisi sorgulama için aşağıdaki işlemleri uygulayın. Sunmuş olduğumuz linke tıklayarak e-belediye portalındaki sorgulama işlemleri sayfasına ulaşın. T.C kimlik no ve şifre ile giriş yapın.
Emlak vergisi ödeme 1. Taksitleri 31 Mayıs , 2.Taksitleri 30 Kasım tarihinde son bulacaktır.Bu site yardımıyla Yapı izin sorgulama, İnşaat maaliyet bedel sorgulama, Evrak takip, TC kimlik no ile online tahsilat yapma, İstek ve şikayet bildirimi yapma gibi işlemleri yapabilirsiniz.



Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarını ilgili belediyelerden temin edebilirler.

Erzincan Üzümlü Belediyesi Bilgileri

Erzincan Üzümlü Belediyesi
Adres: Üzümlü Belediyesi, Çay Mh., 24170 Üzümlü/Erzincan, Türkiye
Telefon: 0 446 411 3438

Sorgulama: