English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve ödeme

Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Finike Belediyesi Emlak Vergisi Hesaplama,Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama borç ödeme için Aşağıda verdiğimiz Adres linkine tıklayınız

Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Emlak Vergisi Ödeme,Emlak Vergisi Borç Sorgulama,Ç.TV Vergisi Ödeme iletişim bilgileri ...


Antalya Finike Belediyesi Ayrıca Bu site yardımıyla E-Dekont alma, Belediye aktiviteleri, Çöp toplama saatleri öğrenme, TC kimlik no ile online tahsilat yapma, kredi kartı ile emlak vergisi ödeme, Encümen kararları sorgulama gibi işlemleri yapabilirsiniz.

  • İstek ve şikayet bildirimi yapma
  • Çevre temizlik tarifeleri
  • Tahakkuk bilgileri sorgulama
  • Arsa rayiç değerleri öğrenme
  • İstek ve şikayet takip
  • ev vergisi sorgulama
  • Encümen kararları sorgulama

Antalya Finike Belediyesi mail adresi olan E-Posta : info@finike.bel.tr adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.

Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Nasıl Hesaplanır?

Antalya Finike Belediyesi Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür 0 442 327 5363 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Antalya Finike Belediyesi İletişim

Bilgileri
e-posta:info@finike.bel.tr
Tel+0 242 855 11 02
fax:+0 242 855 58 00
Eski Mah. Yayla Bulvarı No:11 Finike / ANTALYA

Sorgulama Adresi:
Antalya Finike Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ödeme için Tıklayınız