English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Antalya Kadriye Belediyesi emlak vergisi sorgulama ve ödeme

Antalya Kadriye emlak vergisi sorgulama ve emlak vergisi ödeme işlemleriniz için aşağıda verilen emlak vergisi ödeme sitesini kullanmanız mümkündür. Bu site yardımıyla kredi kartı ile emlak vergisi ödeme Sicil kodu ile online tahsilat yapma işlemlerine buradan ulaşabilirsiniz..


Antalya Kadriye emlak vergisi sorgulama ve emlak vergisi ödeme işlemleriniz için aşağıda verilen emlak vergisi ödeme sitesini kullanmanız mümkündür. Bu siteden aldığınız bilgilerle.

Antalya Kadriye Belediyesi Bilgileri

Antalya Kadriye Belediyesi
Adres: Kadriye Belediyesi, 07525 Kadriye/Antalya, Türkiye
Telefon: 0 242 725 4956

Kadriye Belediye Başkanlığı’nın faaliyetleri ile ilgili bilgi almak, emlak vergisi borcu öğrenmek, çevre temizlik vergisi ödemek, Kadriye Belediye Başkanlığı’nca açılan Belediye İhaleleri hakkında bilgi almak, Kadriye de yayımda bulunan canlı kameralara ulaşabilirsiniz..

Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek Personel ve İşçi Alımlarını görüntülemek, Belediye hizmetleri hakkında şikayette bulunmak, Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve Belediye Encümeninin görevleri hakkında bilgi almak, Kadriye Belediyesi tarafından düzenlenen kursları takip etmek ve Kadriye Belediyesi su faturası borcu ödeme işlemleri için Kadriye Belediye Başkanlığı ile aşağıdakitelefon ve faks numaraları aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
Kadriye Belediye Başkanlığı İletişim Bilgileri :

Telefon : 2427254956
Faks : 2427254958