English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Balıkesir Manyas Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

Vergi Borçlarında Ceza İndirimi...Balıkesir Manyas Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Manyas Belediyesi Emlak Vergisi Hesaplama,Manyas Belediyesi Emlak Vergisi Ödeme için asağıda verdiğimiz adres linkinden ilgili siteden yapabilirsiniz..

Vergi Borçlarında Ceza İndirimi


Maliye Bakanlığı, bazı alacakların yeniden yapılandırılmasını da içeren "torba yasa" ile devlete borcu olanlara getirilen fırsatları geniş kitlelere anlatmak amacıyla kapsamlı bir tanıtım kampanyası düzenleyecek.

Belediye Erişim Bilgileri
Telefon: (266) 818 10 12
Faks: (266) 818 26 20
 
Bu kapsamda, 5 milyon civarındaki Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV),  trafik para cezası olan araç sahiplerine de özel bir mektup gönderilecek.  Bakanlık, bu mektupla, söz konusu araç sahiplerini borçlarını ödemeye davet  edecek. 
 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı  Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların  Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun'un Maliye Bakanlığı'nı ilgilendiren  kısmının kamuoyuna tanıtımı amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığınca tanıtım ve  bilgilendirme kampanyası gerçekleştirilecek. Söz konusu kampanya, geniş kitlelere  ulaşılması amacıyla 17 farklı mecrayı kapsayacak.

Sorgulama Adresi: