English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Balikesir Akcay Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

Balikesir Akcay Belediyesi
Balıkesir Akçay Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama, Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?Emlak Vergisi Zamanında Ödenmezse Cezai Yaptırımı Ne Olur?
Akçay Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Belediye Erişim Bilgileri
Telefon: 0266 385 13 00(pbx)
Faks: 0266 385 60 70

Bu site yardımıyla kredi kartı ile emlak vergisi ödeme, Çöp toplama saatleri öğrenme, İstek ve şikayet bildirimi yapma, Sicil arama, Çevre temizlik tarifeleri, Bina aşınma oranları gibi işlemleri yapabilirsiniz.Balıkesir Akçay belediyesi emlak vergisi sorgulama için emlak vergisi sorgulama ve her türlü borç sorgulama işlemleri için aşağıda adresi olan websitesi sizin için doğru yöntem olacaktır. Emlak vergisi, ev vergisi, çöp vergisi gibi vergileri kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Sorgulama adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Emlak Vergisi Cezası Ne Kadardır?

Balıkesir Akçay belediyesi emlak vergisi nin zamanında ödemeyenler geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranda gecikme cezası ödemek zorundadır. Örneğin, bu oran 19.11.2009 tarihinde itibaren uygulanmak üzere tespit edilen aylık gecikme cezası %1,95 olmuştur. 0 266 385 1500 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Balıkesir Akçay Belediyesi Bilgileri
Balıkesir Akçay Belediyesi
Adres: Akçay Belediyesi, Akçay/Balıkesir, Türkiye
Telefon: 0 266 385 1500