English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Yalova Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

Yalova Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve Ödeme işlemi için Burda verdiğimiz Sorgulama Adresinden Yalova Emlak Vergisi Sorgulama,Yalova Emlak Vergisi ödeme,Yalova Emlak Vergisi Borç durumu Sorgulama işlemini yapabilirsiniz

Yalova Yalova belediyesi emlak vergisi sorgulama için emlak vergisi sorgulama ve her türlü borç sorgulama işlemleri için aşağıda adresi olan websitesi sizin için doğru yöntem olacaktır. Emlak vergisi, ev vergisi, çöp vergisi gibi vergileri kredi...

Ayrıca Belediye Arsa Rayiç Sorgulama,Bina Aşım oranları, Ç.T.V günleri, Ruhsat Başvuru,Ruhsat Başvuru  Sonucu Öğrenme,Belediye Sicil Sorgulama,Belediye Borç Bilgileri,Belediye Telefon Numaraları ,Su Faturası Sorgulama,İmar Durumu Sorgulama  işlemlerinizi de yapabilirsiniz..

 Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?
Emlak vergisi 1. taksiti Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksiti Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksitte ödenir. (İsteyen mükellefler vergilerinin tamamını 1. dönemde ödeyebilirler)

Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?
Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür.
  • Belediye Arsa Rayiç Sorgulama
  • Bina Aşım oranları, Ç.T.V günleri
  •  Ruhsat Başvuru,Ruhsat Başvuru  Sonucu Öğrenme
  • Belediye Sicil Sorgulama
  • BelediyeBorç Bilgileri

Yalova Belediyesi mail adresi olan E-Posta:cemalettin.omay@yalova.bel.tr adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.

Yalova Belediyesi İletişim
Bilgileri

Adres Bilgileri : Süleymanbey Mahallesi İstiklal Caddesi No:29 PK: 77100 YALOVA
Telefon : 226 811 50 00 - 04
Faks : 226 814 14 62
E-Posta:cemalettin.omay@yalova.bel.tr

Sorgulama Adresi: