English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

TTNET Abonelik Fesih Basvurusu nasıl yapilir

TTNET Abonelik Fesih Başvurusu nasıl yapılır.

Günümüz Türkiye şartlarında İnternet sağlayıcı çeşitleri hızla çoğalma ya devam ediyor.Kimimiz internet kullandığımız aracı kurum dan işter istemez memnun olmayabiliyoruz fiyat olsun hız olsun yâda maddi durum gıbi sebeplerden bu durumda iptal yâda fes için araştırma Lara gidiyoruz.

TTNET Abonesi internet iptali için Müşteri hizmetleri ile iptal yapamıyor sadece müşteri Türk Telekom Yetkili bayi veya E devlet arasında yapabiliyoruz.Bizde burada E devlet üzerinden nasıl yapılacağını anlatmaya çalışacağız.

Öncelikle Bu hizmeti kullanarak, TTNET işletmecisindeki son 6 aya ait abonelik fesih başvurularınızı görüntüleyebilir ve fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz.

İlk önce her Hangi bir mobil bankacılığa giriş yapın oradan e devlet sitesine girin Daha sonra E devlet arama motorundan TTNET Abonelik Fesih Başvurusu nasıl yapılır yazın karşınıza TTNET Abonelik Fesih Başvurusu Ekran çıkacak sağ üst köşede TTNET Abonelik Fesih Başvurusu butonu çıkacak oraya tıklayarak 6 kadmeli sorular ve bilgiler istenecek borç olmasa ayrıca taağutname ye göre Abonelik bitti ise sorunsuz Abonelik Fesih kolay olur.

Daha ayrıntılı bilgi için her Hangi bir mobil Bankacılık ile giriş yapın dediğim adımları takip ederek yaparsınız tüm işlemleri rahatlıkla yapacağınız görür sunuz..



TTNet Abonelik Fesih Başvurusu link adresi:
https://www.turkiye.gov.tr/ttnet-abonelik-fesih-basvurusu?kurum=detay