English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

IMEI Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi Yapma

IMEI Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi Yapma,Telefonum Çalındı IMEI Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi Yapma istiyorum.Bu hizmeti kullanarak kayıp/çalıntı ihbar bildiriminde bulunabilirsiniz. İhbarınız onaylandığında kayıp/çalıntı telefonu kullanan kişiye cihazın çalıntı olduğuna ilişkin sms gönderilecek ve telefon iletişime kapatılacaktır.
Telefon IMEI Kayıp/Çalıntı İhbar Bildirimi 

Bu işlemi yapmanız için Aşağıda size Bir ön Şart bilgi ekranı verilecektir Kabül etmeniz taktirde Başvurunuza devam edebilirsiniz.
İhbarda bulunacağım IMEI numaralarına sahip cihazların rızam dışında elimden çıktığını beyan ediyorum.Bu şartı kabul etmediğiniz takdir işleme devam edemezsiniz.

İhbarınız onaylandığında kayıp/çalıntı telefonu kullanan kişiye cihazın çalıntı olduğuna ilişkin sms gönderilecek ve telefon iletişime kapatılacaktır. Hattın kapatılması işi tamamen ayrı bir konu olup sizin ile abonesi olduğunuz operatör arasında gerçekleşmektedir ve buradaki ihbar kaydıyla ilgisi bulunmamaktadır.
Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
  • e-Devlet Şifresi
  • Mobil İmza
  • Elektronik İmza
  • T.C. Kimlik Kartı
  • Banka
Sor.Başvuru Adrs: