English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İstanbul Gaziosmanpasa Belediyesi İmar Durumu Sorgulama

Gaziosmanpaşa Belediyesi İmar Durumu Sorgulama,imar durumu,imar durumu sorgulama,gaziosmanpaşa belediyesi,gaziosmanpaşa imar,gaziosmanpaşa e-imar,gaziosmanpaşa e imarİstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi E-İmar durumu Sorgula,Gaziosmanpaşa Belediyesi E-İmar durumu Sorgulama için Aşağıda verdiğimi Adres linkine tıklayınız

Kentsel dönüşüm projesiyle Gazi Osman Paşaya genel olarak yapılacak projeler: Güngören üzerinden Yenibosnaya karayoluyla bağlanacak. İlçedeki sanayi tesisleri hizmet ve ticaret alanına dönüşecek. İlçe genelinde yenileme ve kentsel dönüşüm projeleri uygulanacak. Gaziosmanpaşa-Avcılar TEM otoyolunun kuzeyinde paralel bir yol yapılacak. Beşiktaştan başlayarak Kağıthane, Eyüp üzerinden Gaziosmanpaşaya gelecek metro Ispartakuleye kadar uzanacak.

Habiblerde kuzeye gelişim engellenecek. Habibler ve Cebecide 2 milyon 900 bin metrekare alanlı hayvanat bahçesi, 8 milyon 800 bin metrekare bölge parkı ve 490 bin metrekare hizmet ve donatı alanı oluşturulacak. İSKİ Koruma havzasındaki konutlar yıkılacak. Gazi, Zübeyde Hanım, Cebeci, Habibler ve Malkoçtaki orta ve uzun koruma mesafesindeki konutlar rehabilite edilecek.

Adres: Merkez Mah. Cumhuriyet Mey. No:20 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL
E-Posta: bilgi@gaziosmanpasa.bel.tr
Telefon: 444 0 467
Sorgulama Adresi: