English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Antalya Bozova Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve ödeme

Antalya Bozova Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve emlak vergisi ödeme işlemleri için 0 242 661 2001 numaralı telefonu arayabilir ve bilgi alabilirsiniz. Tahakkuk bilgileri sorgulama, Evrak takip, Belediye aktiviteler gibi bilgilere buradan ulaşabilirsiniz..

Ayrıca İstek ve şikayet takip, Çöp toplama saatleri öğrenme gibi işlemler hakkında bu telefonla bilgi alabilirsiniz. Antalya Bozova belediyesi mail adresi olan bozovabelediyesi@ttmail.com adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
0 242 661 2009 numaralı fakstan Antalya Bozova belediyesine taleplerinizi iletebilir yukarıdaki konular ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarınıilgili belediyelerden temin edebilirler.

Antalya Bozova Belediyesi Bilgileri

Antalya Bozova Belediyesi
Adres: Bozova Belediyesi, 07810 Bozova/Antalya, Türkiye
Telefon: 0 242 661 2001