English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İzmir Buca Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme

İzmir Buca Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ödeme için Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden ilgili siteden yapabilirsiniz.Ayrıca emlak vergisi kredi kartı ödemek için aşağıdaki web sayfasını kullanabilirsiniz..
İzmir Buca Belediyesi Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?
 Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür.

Online Belediyecilik uygulaması ile internet üzerinden Tahakkuk, Tahsilat ve Borç bilgilerinizi, Emlak, Çevre, İlan & Reklam Beyanlarınızı ücretsiz olarak görebilirsiniz. Kişi - Kurum Kayıt Başvuru formunu doldurarak üye talebinde bulunmanız yeterlidir.

Online belediye işlemleri için belediyemizde sicil kaydınız olması gerekir.Tüm sorun, istek ve önerilerinizi 0 (232) 439 10 10 - Dahili : 1616 nolu telefonu arayarak bildirebilirsiniz.

İzmir Buca Belediyesi  Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?

EMLAK VERGİSİ TAKSİT DÖNEMİ 
1 OCAK - 31 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA 

2. TAKSİT DÖNEMİ : 1 KASIM - 30 KASIM TARİHLERİ ARASINDA 

İzmir Buca Belediyesi mail adresi olan E-Posta : info@azdavay.gov.tr adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
İzmir Buca Belediyesi İletişim
Bilgileri

Menderes Caddesi No: 85 Buca/İZMİR
Tel: 0232. 439 10 10
Faks: 0232. 438 00 66
E-Posta: info@buca.bel.tr

Sorgulama: