English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

TC No ile 10 Ekim 2015 Ehliyet sınav sonuçları öğrenme

TC no ile MEB MTSAS 10 Ekim 2015 Ehliyet sınav sonuçları öğrenme 

MEB nın yaptığı 10 Ekim 2015 Ehliyet sınav sonuçları, Ehliyet Sonuçları, Ehliyet Sınavı Sonuçları, TC No ile Ehliyet Sınav Sonuçları, Aşağıda verdiğimiz Adre linkinden ilgili siteden öğrenebilirsiniz..

Sorgulama:
10 Ekim Ehliyet Sınav sonuçları için tıklayın - MEB MTSAS
2015 yılında yapılacak 6 ehliyet sınavından 4'ü gerçekleştirildi. Geriye kalan 2ehliyet sınavından ilki 10 Ekim 2015'te yapıldı, diğeri ise 12 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. 10 Ekim tarihli MTSAS Ehliyet Sınavı başvuruları 25 Ağustos tarihinde başladı. 15 Eylül 2015'e kadar devam etti. MTSAS Ehliyet Sınavıbaşvurularının ardından sınav gerçekleştirildi. 10 Ekim tarihli ehliyet sınavının gerçekleşmesinin ardından sürücü adayları 'Ehliyet sınav sonuçları  ne zaman açıklanacak?' Sorusuna yanıt aramaya başladı. niyor.
Ehliyet sınavının ardından yapılacak sınavlarda stajyer ehliyet uygulamasına geçilecek ve vatandaşlar stajyer sürücü dönemini başarıyla tamamlamaları gerekecek. 10 Ekim tarihli MTSAS Ehliyet Sınavının sonuçları 20 Ekim 2015'te açıklanacak.

STAJYER EHLİYETTE SÜRÜCÜYE 75 CEZA PUANI HAKKI VERİLECEK
İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu (İSKEF) Başkanı Murat Tekin, stajyer sürücü uygulamasının 1 Ocak 2016'da başlayacağını hatırlatarak, "İlk defa ehliyet alacakların stajyerliğe kalmaması için 10 Eylül'e kadar sürücü kurslarına başvurarak, 10 Ekim'de yapılacak teorik sınava girmeleri gerekmektedir." dedi. Stajyer ehliyetin tanımını; "İlk defa ehliyet alacaklar için başarılı olduktan sonra sürücü belgesini 2 yıllık staj çerçevesinde kullanması." şeklinde tanımlayan Murat Tekin, stajyer ehliyette, kursiyere 75 ceza puanı hakkı verileceğini söyledi.
YENİ EHLİYETLER 80 ÜLKEDE GEÇERLİ OLACAK
Murat Tekin, stajyer ehliyetin pek çok yeniliği de getireceğini sözlerin de değindi. Ehlieyetteki çeşitliliğin 9 'dan 17'ye yükseldiğini getiren Murat Tekin, ömür boyu ehliyet döneminin kapanacağını vurguladı. 25 milyon ehliyetin 2016 değşeceğini de hatırlatan Murat Tekin, Avrupa ülkeleri başka olmak üzere 80 ülkede geçerli olacağını dile getirdi.