English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

EFT Nedir Banka EFT Ücretleri

EFT Nedir? Banka EFT Ücretleri Elektronik fon transferi adı altında anılan EFT işlemi,kurumlar ve bireyler arası para alış verişini internet üzerinden gerçekleştirmenizi sağlamaktadır. EFT işlemini bankalardan da gerçekleştirebilirsiniz ancak internet üzerinden yapacağınız işlemler daha kolay ve zahmetsiz.
Bu aşamada 4 unsur bulunmaktadır: Gönderen,banka,alıcının bankası ve alıcı. Bu bilgileri girdiğiniz andan itibaren paranız işleme alınıyor ve banka tarafından onay süreci başlıyor. 

İlk olarak yatırdığınız miktar ve hesabınızın yeterliliği kontrol ediliyor eğer herhangi bir sorun yoksa onay veriliyor. Hesabınızda EFT ücreti muhakkak düşülüyor ancak bu bankaların belirlediği kendi ücretlendirme sistemleridir bazı bankalarda 1 lira olurken bazı bankalarda 3 lira olabilir. Resmi tatiller dışında hafta içi her gün 8.00-17.00 saatleri arasında işlemi gerçekleştirebilirsiniz bu saatle dışında online yapılan işlemler ertesi güne aktarılıyor. EFT işlemlerinin ayrıcalığı başka bir hesaba ya da başka bir bankaya para aktarmanızı sağlar.
Banka EFT üçretleri

Etkitler:Akbank Eft Üçret,Garanti Bankası Eft üçret,Vakıfbank Eft üçreti,Kuveyt Türk Eft ücreti,Ziraat Bankası Eft ücret,İş Bankası Eft ücreti,İşbankası eft ücret,HSBC EFT Üçreti,ing eft üçreti,Yapı Kredi Eft Üçreti,Yapıkredi eft üçretleri,Halkbank eft üçretleri,Teb eft üçretleri,Finansank Eft üçretleri,Denizbank eft üçretleri,Bankasya eft üçretleri,AlBaraka eft üçretler,Enpara eft üçretler,Şekerbank eft üçretler,Türkiye Finans bank eft üçretleri,Anadolu bank eft üçret,Fibabank eft üçretleri,Burganbank eft üçret,Adabank eft,Aktifank eft,