English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

4A On Günden Az Süreli Ev Hizmeti Çalışan Kişi Sorgulama

Bu yazıda sizlere E-Devlet kapısı üzerinden sorgulama yapabileceğiniz bir işlem olan 4A on günden az süreli ev hizmeti çalışan kişi sorgulama hakkında birtakım bilgiler vereceğiz. 

Sorgulama işlemini yapabilmek için ilk olarak E-Devlet şifresine ihtiyaç duyacaksınız. E-Devlet şifrenizi sizlere en yakın PTT şubesine giderek, 2 TL karşılığında temin edebilirsiniz. Bu işlem sırasında kimlik bilgilerinize ihtiyaç duyulacaktır. Şifrenizi temin ettikten sonra sorgulama işlemine devam edebilmek için lütfen yazının kalan kısmını dikkatle okuyunuz.

4A On Günden Az Süreli Ev Hizmeti Çalışan Kişi Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?
İlk olarak yazının bitiminde sizlerle paylaşacağımız linke tıklamanız gerekmektedir. Hemen ardından “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna basınız.

Açılacak sayfada sizlerden TC kimlik numarası ve E-Devlet şifresi gibi bilgiler istenecektir. Her 2 bilgiyi de doldurup “Sisteme Giriş Yap” butonuna basarak sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.
4A On Günden Az Süreli Ev Hizmeti Çalışan Kişi Sorgulama İşlemi İçin Lütfen TIKLAYINIZ!

4a on günden az süreli ev hizmeti çalışan kişi sorgulama,4a on günden az süreli ev hizmeti çalışan kişi sorgulama işlemi4a on günden az süreli ev hizmeti çalışan kişi sorgulama nasıl yapılırssk on günden az süreli ev hizmeti çalışan kişi sorgulama