English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Edirne Kocahıdır Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ödeme

Edirne Kocahıdır Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama, Kocahıdır Belediyesi Emlak Vergisi Hesaplama, Kocahıdır Belediyesi Emlak Vergisi Ödeme günleri, Kocahıdır Belediyesi Emlak Vergisi Nereye ödenir Tüm bu bilgiler için Aşağıda verdiğimiz Bilgilere bakabilirsiniz..



Edirne Kocahıdır belediyesinin emlak vergisi sorgulama ve emlak vergisi ödeme işlemleri için 0 284 626 3002 numaralı telefonu arayabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Evlendirme başvuru formu alma, Tahakkuk bilgileri sorgulama, TC kimlik no ile online tahsilat yapma, Arsa rayiç değerleri öğrenme, Çevre temizlik tarifeleri, Sicil kodu ile online tahsilat yapma gibi işlemler hakkında bu telefonla bilgi alabilirsiniz. kocahidirbld@mynet.com adresine mail göndererek internet üzerinden de bilgi alabilmeniz mümkündür.

Edirne Kocahıdır belediyesinin 0 284 626 3360 numaralı faksı yardımıyla bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarını ilgili belediyelerden temin edebilirler.

Edirne Kocahıdır Belediyesi Bilgileri


Edirne Kocahıdır Belediyesi
Adres: Kocahıdır Belediyesi, Kocahıdır/Edirne, Türkiye
Telefon: 0 284 626 3002