English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama İzmir Büyükşehir Belediyesi borç sorgulama İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi ödeme iletişim bilgiler emlak vergisi kredi kartı ödemek için aşağıdaki web sayfasını Adresinden yapabilirsiniz
İzmir Büyükşehir Belediyesi Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?.....

Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür.

E-işlem merkezini kullanarak internet üzerinden yangın sigorta, ilan reklam vergisi, enfekte atık, minibüs ruhsat harcı, taksi ve taksi dolmuş ruhsat ücreti, servis araçları işletme ruhsat ücreti, idari para cezaları, işgaliye harcı ödemeleri ile kira borcunun tahsilatını gerçekleştirebilirsiniz.Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri ile ilgili ödemeler İlçe Belediyeler tarafından tahsil edilmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi mail adresi olan E-posta : him@izmir.bel.tradresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi İletişim
Bilgileri
Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/İZMİR 
Santral : 232 293 12 00 
Him Telefon : 444 40 35 • Faks : 232 293 39 95
İstek, öneri ve şikayetleriniz için; Hemşehri İletişim Merkezi
Telefon : 444 40 35
E-posta : him@izmir.bel.tr

Sorgulama Adresi:
https://www.izmir.bel.tr/eislem/Giris.aspx