English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Kredi Kartı İle Prim Ödeme işlemi hemen öde





Teknoleji nin hayatımıza hızlı bir şekilde girmesi insan oğlunu bir nevze olsun biraz daha rahatlatmıştır ..... 

E-devlet sisteminin hayatımıza girişinden buyana bir çok hizmeti kullanıma sunmuştur.Bunlarda biriside Kredi kartı ile prim sorgulama hizmetidir....Buraya tıklayarak işleminize başlayabilirsiniz..

SGK Kart ile Prim Ödeme Uygulamasına girmek için tıklayınız.

Günümüzde Bir çok alışverişimizde kullandığımız kredi kartı artık SGK prim ödemelerinin de hayatmız da artık yerini Aldı Bilindiği üzere ssk,bağkur ve emekli sandığı tek ad altında SGK çatısı altında toplanmıştır.

SGK ya devredilen eski ssk ve bağkur ödemelerinizi de yapabildiğiniz kredi kartı ile prim ödeme sistemi hayatımızı oldukça kolaylaştırmıştır.

Artık banka kuyruklarında sıra beklemek gerekmeden .Evinizde işinizde veya herhangi bir mekanda oturduğunuz yerden sadece bir kaç dakikanızı ayırarak kredi kartı ile prim ödeyebileceksiniz.

Bu işlemi yapmak için çok fazla bilgisayar eğitimi almış olmanıza gerek yok.Kredi kartınızın yanınızda olması bu işlem için yeterlidir.Kredi kartı ile pirim ödeme işlemi devlet bankası olan ziraat bankasının kredi kartı işlemleri menüsünden yapılıyor olması ise sizin güvenliğiniz için düşünülmüş çok güzel ve çok güvenirli bir sistemdir.Kredi kartı ile prim ödemek için aşağıdaki linke tıklayınız.