English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Manisa Kirkagac Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme



Manisa  Kırkağaç Belediyesi  Emlak Vergisi Ödeme,Manisa  Kırkağaç Belediyesi  Emlak vergisi Borç Sorgulama deme için Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden ilgili siteden yapabilirsiniz.

Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?

Emlak vergisi 1. taksiti Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksiti Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksitte ödenir. (İsteyen mükellefler vergilerinin tamamını 1. dönemde ödeyebilirler)

Ayrıca Belediye Arsa Rayiç Sorgulama,Bina Aşım oranları, Ç.T.V günleri, Ruhsat Başvuru,Ruhsat Başvuru  Sonucu Öğrenme,Belediye Sicil Sorgulama,Belediye Borç Bilgileri,Belediye Telefon Numaraları ,Su Faturası Sorgulama,İmar Durumu Sorgulama  işlemlerinizi de yapabilirsiniz..
EMLAK VERGİSİNİN KAPSAMI NEDİR : 
Emlak Vergisi arazi, arsa ve bina için ödenmektedir..
Bu tür taşınmazı olan bir yurttaş, Emlak Vergisi vermekte yükümlüdür. Emlak vergisi verecek kişilerin, ilgili Belediyelerin Emlak Servislerine müracaat etmeleri ve burada Emlak bildirim  formu ( Arsa, Bina, Arazi için ayrı ayrı ) doldurmaları gerekmektedir. Müracaat esnasında mükellefler taşınmazlara ait tapu belgesi bulundurmak zorundadırlar.
EMLAK VERGİSİ BEYANNAMESİ İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR.: 
Emlak Vergisi beyannamesi için, tapu fotokopisi, Nüfus Cüzdanı, binalar için yapı kullanma izin belgesi fotokopisi gereklidir.Ayrıca mükellefler yazışma adreslerini de bildirmek zorundadır.


Sorgulama:

http://www.kirkagac.bel.tr/