English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

pamukkale seyahat


Pamukkale seyahat bilet sorgulama,pamukkale seyahat bilet fiyatları,pamukkale seyahat şubeleri,pamukkale seyahat online bilet al,pamukkale seyahat telefon numaraları,pamukkale seyahat bilet alma işlemleri için Sorgulama Adresinden Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Pamukkale seyahat online işlemler için Sorgulama Adresine Tıklayınız

Sorgulama Adresi:


https://www.pamukkaleturizm.com.tr/vizyon2010/#aTop


  • E-biletlerde hareket saatinden 3 saat öncesine kadar bilet iptal işlemi yapılabilmektedir.
  • Şube biletlerinde hareket saatinden 6 saat öncesine kadar bilet değişim işlemi yapılabilmektedir.
  • Şube biletlerinde hareket saatinden 12 saat öncesine kadar bilet iptal işlemi yapılabilmektedir.
  • Kara Yolu Taşıma mevzuatına göre, 30 kilogramı aşan bagajlardan ek bagaj ücreti alınmaktadır.
  • Aracın hareket saatinde araç içerisinde hazır bulunmayan yolcularımızın, seyahat hakları ve bilet bedelleri yok sayılır.
  • Kara Yolu Taşıma mevzuatına göre, araçlarda zehirli, yanıcı, patlayıcı, akıcı ve ağır kokulu eşya taşınamaz. Böyle durumlarda bilet iptal işlemi gerçekleştirilmektedir.
  • Yasalar çerçevesinde; bagajlarda kıymetli evrak, kıymetli eşya (para, altın, döviz, mücevher, elektronik eşya vs.) taşınması firma sorumluluğunda değildir. Bu nevi eşyaların müşteri tarafından bagajda taşınması konusunda firmaya yazılı talep halinde; (firma bu nevi eşyaları taşıyıp taşımama konusunda insiyatif sahibidir) ancak firma tarafından verilecek yazı ile olabilir. Yazılı tutanak olmayan taşımalarda talep reddedilmiş sayılır. Tutanaklandırılmamış bagajların kaybı halinde en fazla bilet tutarının iki misli ücret ödenir.
  • Kara Yolu Taşıma mevzuatına göre, evcil hayvan taşınması, araçların yalnızca bagaj bölümlerinde, kendi özel kafeslerinde (koli, çanta vb. ürünler içerisinde taşıma yapılamaz), veteriner tarafından uyutulmuş bir şekilde, bölgelerdeki otogar yetkililerinden imza karşılığında (evcil hayvanlarda meydana gelebilecek herhangi bir olumsuz durumdan firmanın sorumlu olmayacağına dair bir yazıyla) gerçekleşebilmektedir.
  • Terminallerimize emanet eşya ve bagaj bırakılması Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik gerekçesiyle yasaklanmıştır.
  • Kara Yolu Taşıma mevzuatına göre, 6 yaş ve üzeri tüm yolcuların ayrı koltukta seyahat etmesi zorunludur. 6 ile 12 yaş arası yolcular için Ulaştırma Bakanlığı tarafından düzenlenen ücret tarifesi üzerinden % 30 indirimli olarak uygulanmaktadır. Yasal indirim kategorisine giren biletlerin satın alma işlemlerini şubelerimizden yapabilirsiniz.
  • Kara Yolu Taşıma mevzuatına göre, en az % 40 oranında engelli olduğunu belgeleyen yolcular için bilet ücreti, Ulaştırma Bakanlığı tarafından düzenlenen ücret tarifesi üzerinden % 30 indirimli olarak uygulanmaktadır. Yasal indirim kategorisine giren biletlerin satın alma işlemlerini şubelerimizden yapabilirsiniz.
  • Tüm seyahatlerinizde Pamukkale Turizm tarafından sigortalısınız.