English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

ADSL FATURA BORÇ SORGULAMA

ADSL FATURA BORÇ SORGULAMA

 Fatura Borcunuzu öğrenmek için Tıklayınız

TTNET Faturaları ve diğer konularda Forum bölümüzden soru sorabilir, bilgi ve yardım alabilirsiniz.

TTNet Adsl Fatura Sorgulama TTNet Vitamin
TTNet ADSL Fatura ve Borç Sorgulama işlemleri, ADSL Tarife Değişikliği, ADSL Online işlemler TTNet Vitamin Lise ve İlk öğretim paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız
TTNet Müzik TTNet Oyun
TTNet Müzik Nedir? TTNet Müzik Üye girişi ve ttnet müzik detaylı bilgi TTNet Oyun hizmeti ile ilgili bilgiler, TTNET Oyun web sitesi
TTNetCell TTNet Mobile
TTNet'in yeni hizmeti TTNET CELL TTNet'in yeni hizmeti TTNET Mobil
IPTiviBu TTNET Bilgisayar Kampanyası
TTNet'in yeni hizmeti iptivibu TTNET Bilgisayar Kampanyası
SporNet Fatura Sorgulama
FenerNet, KartalNet, GSNet, TrabzonNet Fatura ve borç Sorgulama

Bu bölümden yapabileceğiniz işlemler: ADSL Fatura Sorgulama, Adsl Borç Sorgulama, ADSL Fatura ödeme, ADSL Tarife Değişikliği, ADSL Müşteri Hizmetleri, ADSL Tarife Bilgisi

Adsl Fatura



TTNET, E-FATURA uygulamasiyla birlikte 780 ton kagit tasarrufu ile çevreye katkida bulunacak.


Türkiye'nin lider internet servis saglayicisi TTNET, sundugu ürün ve hizmetlerle müsterilerinin hayatina katma deger saglarken, topluma ve çevreye karsi olan sorumlulugunu da hizmet standartlarina yansitiyor.

Her yil fatura ve zarf kagidi için en önemli çevresel zenginligimiz olan yüzbinlerce agacin yok olmasi karsisinda çevrenin korunmasina katkida bulunmayi hedefleyen TTNET, E-FATURA dönemini baslatiyor. E-FATURA dönemine geçis ile birlikte TTNET, 1 yilda 780 ton kagit tasarruf ederken 13 bin agaci kesilmekten kurtaracak.

E-FATURA uygulamasiyla, TTNET abonelerinin son dönem faturalari ile önceki bes aya ait faturalari, efatura.ttnet.com.tr adresinde kendilerine özel hazirlanmis E-FATURA posta kutularina gönderilecek. Öte yandan aboneler dilerse, faturalarinin kisisel e-posta adreslerine yönlendirilmesini ya da SMS ile bilgilendirilmeyi tercih edebilecek.


Birkaç Kolay Adimda TTNET Adsl Fatura:


TTNET abonelerinin Adsl E-FATURA'ya geçisi de çok kolay birkaç adimdan olusuyor. efatura.ttnet.com.tr linkine tikladiktan sonra abonelik bilgilerini giren kullanicilar, son dönem faturalarinin yanisira geçmis 5 aylik faturalarini da alabilecekler. Ardindan, posta kutularini ilk ziyaret ettiklerinde "Fatura Ayarlari" bölümüne girerek kendilerine özel uyari sistemini de aktif hale getirebilecek; bu ayarlar sayesinde faturalarinin Adsl E-FATURA posta kutularina ulastigini e-posta ve/veya SMS ile ögrenebilecekler.

TTNET Adsl abonelerinden, basili fatura almak isteyenler ise 444 0 375'i arayarak ya da efatura.ttnet.com.tr linkindeki fatura ayarlari bölümünden seçimlerini yaparak basili fatura almaya devam edebilecekler.

ADSL kullanici bilgileriniz ile ilgili destek almak için 444 0 375 TTNET Adsl Müsteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

TTNET ADSL Hizmet Numaranizi biliyorsaniz fatura borcunuzu Web den Ödeme linkinden hemen ögrenip, ödeyebilirsiniz.


Adsl Fatura'nizi masraf/gider olarak muhasebelestirmek için:


ADSL E-FATURA üzerindeki güvenli elektronik imzayi dogrulamaniz gerekmektedir.

Öncelikle TTNET E-FATURA'nin Adobe Reader 8.1.2 (EXE, 22.4MB) ile açilmasi gerekmektedir. Programin daha düsük versiyonlarinda imza dogrulamasi yapilmasi mümkün degildir. Söz konusu versiyon, Adobe Acrobat Reader linkinden ücretsiz olarak temin edilebilir.

Adobe Reader 8.1.2 programinda açilan e-faturada yer alan elektronik imzanin dogrulanmasi ile ilgili yapilmasi gereken ikinci islem sertifika ayarlarinin yapilmasidir. Sertifika tanitimi ile ilgili ayarlar bir kereye mahsus olmak üzere yapildiktan sonra ilgili kurum tarafindan gönderilen tüm E-FATURA'larda yer alan imza dogrulanmis olarak gelecektir. Sertifika ayarlari ve imza dogrulamasi ile ilgili açiklamalar için Lütfen Tiklayiniz.